Kaldavfetting Extra 5 Liter

AdProLine® Kaldavfetting Ekstra er et lavaromatisk, emulgerende kaldavfettingsmiddel med svært god oppløsningsevne. Produktet inneholder ekstra tilsetningsstoffer som gir økt effekt og gjør produktet mer hurtigvirkende enn andre lavaromatiske kaldavfettingsmidler. Egnet for rengjøring av kjøretøy og maskindeler som er tilsmusset av for eksempel asfalt, tjære, fett og tilsvarende. AdProLine® Kaldavfetting Ekstra inneholder en effektiv emulgatorpakke som gir produktet en svært god fukteevne på ulike typer flater og dermed øker oppløsningsevnen betraktelig.

I motsetning til tradisjonelle kaldavfettingsmidler fungerer AdProLine® Kaldavfetting Ekstra også svært effektivt ved påføring på våte flater. AdProLine® Kaldavfetting Ekstra er lavaromatisk, som betyr svært lite lukt og dermed et bedre arbeidsmiljø for brukeren. Den emulgerende egenskapen gjør at skyllingen med vann blir mer effektiv.

Dosering
AdProLine® Kaldavfetting Ekstra brukes ufortynnet.

Brukanvisning
Produktet separerer raskt fra vann. Spray på med lavt trykk og la virke i et par minutter. Skyll deretter med vann. Skal ikke brukes i direkte sollys. Ved behov kan det ettervaskes med AdProLine® Vokssjampo.

kr 205,00
meta name="google-site-verification" content="Bn32am8ScfkFLtNm9qeIqQrZ9dkdHU22jd7WgwUjxjA" />